I lager

Back On Track Airflow Light Fur Fetlock Boots

789 kr


Leverantör: Back On Track

Back On Track Airflow Light Fur Fetlock Boots

Air Flow Light Fur Fetlock Boots är ett par bakbensskydd med Airtech och 3D mesh-teknologi för maximal andningsförmåga, ventilation och styrka. Fodrade med mjuk fuskpäls som gör dem perfekta för känsliga hästar - och som en snygg detalj.

Anatomisk passform vid kotan för bästa komfort och skydd som inte stör hästens naturliga rörelsemönster. Ytterskalet är starkt och hållbart för att skydda hästen från hårda slag och strykningar. Kraftig kardborreknäppning säkerställer en perfekt passform och gör att skydden sitter stabilt på plats under alla aktiviteter.

Skydden har Welltex®-teknologi i innerfodret för att stimulera blodgenomströmningen och stödja senor och ligament under aktivitet. Kan vara hjälpsamt som extra support vid uppvärmning, prestation och återhämtning, samt kan lindra problem med sträckningar, svullnader kring kotleden, artros och inflammationer.

Perfekta att matcha med senskydden Airflow Tendon Boots Fur.
 

Ska du tävla i hoppning?
Läs om reglerna för benskydd och se vilka som är godkända enligt TR » 

  • Airtech och 3D Mesh

  • Welltex®-teknologi

  • Anatomisk och följsam passform

  • Mjukt och fluffigt foder av syntetpäls

  • Starkt och hållbart ytterskal

  • Kraftigt kardborrespänne

Ytterskal: 100% TPU (Termoplastisk polyuretan)
Fyllning 1: 100% Polyester
Fyllning 2: 100% Kloroprengummi
Fyllning 3: 80% Polyamid, 20% Polyester
Foder: 100% Polyester


Maskintvätt 40°C, skontvätt. Använd vanligt tvättmedel. Tvätta ej med blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Låt lufttorka, torktumlas ej.