I lager

Back On Track Hybrid Jacket Iontex Uhip Edition

1 449 kr

Leverantör: Back On Track

Back On Track Hybrid Jacket Iontex Uhip Edition

Genom ett unikt samarbete med Uhip har denna fantastiska jackan tagits fram - med elegant design och högteknologiskt material. Perfekt som mellanlager eller ytterplagg!

En exklusiv jacka utvecklad för aktivitet, med hög andningsförmåga och maximal rörlighet. Den stilrena designen gör att jackan passar vid alla tillfällen; i stallet, till jobbet, på långpromenaden, för skidåkning, träning eller till vardags. Kan bäras ensam eller som ett värmande mellanlager under kallare dagar. Ett tunt lager av värmande syntetdun (Vivo Teknica från Clo®) med hög andasfunktion på ärmar samt på jackans fram- och baksida. Underärmar och sidopaneler är tillverkade i ett stretchtyg som ger flexibilitet och maximal rörelsefrihet oavsett aktivitet.

Hybrid Jacket Iontex Uhip Edition har Iontex®-teknologi strategiskt placerat i delar av jackan för att reflektera kroppens energi. Tyget återfinns i kragens insida, övre rygg samt axlar och handleder, dvs vid muskelgrupper och delar på kroppen där ryttare ofta kan behöva extra cirkulation. Iontex® kan öka blodcirkulation, reflektion av kroppsenergi, transportering av kväveoxid samt ger temperaturreglering.

Jackan är något liten i storlek - välj en storlek större än din vanliga för bästa möjliga passform.

  • Iontex®-teknologi
  • Fyllning med Vivo Teknica från Clo®

  • Hybriddesign med vadderad fram- och baksida

  • Hög andningsförmåga

  • Stretchtyg på sidopanelerna

  • Tvåvägsdragkedja fram

  • Multifunktionell, kan användas som bland annat: ridjacka, träningsjacka, vardagsjacka, mellanlagersjacka


Yttertyg: 100% nylon
Paneler: 92% polyester, 8% spandex
Innerfoder: 100% polyester