I lager

Ikonic Magplattegjord - Designa själv

2 989 kr


Leverantör: Ikonic

Ikonic Magplattegjord artnr BEGI01

Ikonic-magplatte gjord är utformad för att inte hindra hästens rörelser samtidigt som den skyddar mot slag från hovar eller broddar under hoppning.

Denna mhoppgjord är utrustad med en central rostfri hake för att fästa brösta eller martingal. Spännen är gjorda av rostfritt stål och valsarna är monterade på spännena för att underlätta när du spänner gjorden. Elastiken med trippel tjocklek är utformad för att undvika för snabb töjning och möjliggöra en effektiv spänning av gjorden. ”Elastic Guard” -systemet som vi uppfann skyddar elastiken från slitage orsakad av friktionen från ryttaren ben.

Färgen på I Ikonic är anpassningsbar, så gör ditt val!

Råd om underhåll: När vi använder naturliga läder måste de behandlas regelbundet med lämpliga underhållsprodukter med en rengörande och fuktgivande effekt för att bevara deras skönhet och smidighet. Innan den första användningen ska den nya Ikonic Belly Girth behandlas fullständigt minst två gånger med Ikonic läderolja.
Detta ger lädret näring och skapar en skyddande naturlig barriär som förbättrar skinnens patina och undviker alltför stort slitage.
För att inte skada lädret permanent är det nödvändigt att använda bra underhållsprodukter.
Använd vår läderolja, läderfett och de många andra vårdprodukter som vi specialutvecklat.


Obs! Skriv i kommentarerna i kassan vilken kontrastfärg på loggan du önskar. Om ingen kontrastfärg väljs så skickas standardfärgerna, svart eller brun.