I lager

Back On Track Nights Collection Schabrak - Nobel blå

849 kr


Leverantör: Back On Track

Back On Track Nights Collection Schabrak - Nobel blå

Schabraken från Nights Collection är både snygga och funktionella. Insidan är fodrad med Welltex®-teknologi i Power Waffle-textil, som avger höga värden av reflekterad infraröd energi. Teknologin kan stimulera blodcirkulationen och underlätta för stela ryggar, ge en ökad rörlighet och hjälpa hästens muskulatur att bära upp ryttaren bättre. Med Nights Collection ger du din häst de bästa förutsättningarna för prestation och återhämtning.

Schabraket har två olika fyllningar för att dämpa och absorbera stötar, samt ge god ventilation med andningsförmåga. Perfekt passform för dressyrsadeln. Tillverkad med vår välkända No. I design för schabrak, som är rejält upphöjd över ryggrad och manke för att ge mer utrymme och minska tryck.

Vi känner skillnaden, vilket vi tror att du också kommer att göra!

Schabraket är mörkgrått med eleganta champagnefärgade detaljer. Finns i flera fina färger att matcha med de andra produkterna i Nights Collection.

  • Welltex®-teknologi

  • Dressyrschabrak

  • Power waffle-textil

  • 2x fyllning

  • No. I design

  • Formsydd

  • Ventilation och andasfunktion

Välj mellan hopp eller dressyrmodell. 


Material:

Yttertyg: 100% Polyester
Fyllning 1: 100% Polyester
Fyllning 2: 100% Polyuretan
Foder: 100% Polyester med Welltex®-teknologi
Tillbehör: 80% Polyester, 20% Bomull

Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.  Läs mer om Welltex®.