I lager

Fager Magnus Tvådelad Islandsstång - Silver

2 399 kr


Leverantör: Fager Bits

Fager Magnus Tvådelad Islandsstång - Silver

’’Vi ville ta fram en stång som är mer anpassad för islandshästen. Tillsammans med teamet på Fager har vi tagit fram just detta; och här är resultatet!’’

– Magnús Skúlason

Ett riktigt mästerverk; designad och utvecklad i samarbete med Magnús Skúlason. Magnus Islandsstång har allt man kan önska och lite till, en innovativ skänkeldesign med multifunktion.

 

Skänklarna

Skänklarnas design med sektioner är designad för att ge möjligheten att använda sig utav två tyglar och reglera hävstångseffekten. Denna innovativa design gör Magnus till ett mycket användbart verktyg i din träning; med möjlighet att öka eller minska hävstångens funktion utifrån behov och öka precisionen beroende på gångart och styrka hos hästen.

Mundelen

Mundelen är utvecklad för att ge hästen maximal komfort. Vår fina teknik ger 100% jämn yta, genom hela bettet, även brytningarna – för en följsam och behaglig känsla för hästen.

Design

Denna innovativa design innehar en mekanism som tillåter en liten rörelse av mundelen längs skänklarna; en mjuk glidande effekt som fortfarande är väl balanserad.

 

Width105 mm / 4¼”115 mm / 4½”125 mm / 5”
Thickness12 mm12 mm12 mm
Lower shank100 mm100 mm100 mm

Normal i storlek, är du mellan två storlekar så välj den större.